• Várhatóan az LG szállítja az új iPhone X, iPad Pro és iPhone X Plus számára az arcazonosító technológiát ebben az évben.

  Az Apple jelentős beruházást tervez az LG Innotek-ben, hogy biztosítsa a 3D érzékelő modulok kínálatát a következő generációs iPhone és iPad modellek számára, amelyek várhatóan elindulnak ebben az évben, a koreai weboldal The Investor szerint.

  A beruházás akár 820,9 millió dollárt is elérheti, ezt az összeget az LG Innotek a 3D-s érzékelők gyártásához használhatja fel.

  Az LG Innotek által összeszerelt 3D érzékelőmodulok, az iPhone X új TrueDepth kamerarendszerének kulcsfontosságú elemei, amelyek lehetővé teszik például az arcazonosítást és az Animoji funkciókat.

  A befektetésnek akkor lenne értelme, ha az Apple egy frissített iPhone X-et, egy nagyobb iPhone X Plus-t és egy közepes méretű iPhone-t készítene a Face ID funkcóval ellátva

  Az Apple idén forgalomba hoz, egy iPad Pro modellt arcfelismerő funkcóval Mark Gurman szerint.

  A beruházás segíthet az Apple-nek elkerülni az átmeneti ellátási lánc problémáit a 3D-érzékelő modulok tavalyi évében tapasztalt problémáival. Biztosítva, hogy az új iPhone X, iPhone X Plus és az iPad Pro elérhetőségével ne legyen fennakadás.

  Forrás: macrumors.com