• Olcsóbb MacBookot és iPadet hozhat a WWDC

  Reménykedtél, hogy ebben a hónapban frissül az iPad család? Valószínűleg várnod kell nyárig.

  A Reosenblatt Securities egyik elemzője, Jun Zhang szerint az Apple 2018 második felében ki fog adni egy iPadet Face ID-vel.

  Ha ez stimmel, akkor feltehetően arról van szó, hogy az Apple éves fejlesztői konferenciáján idén is lesz szó a hardverről, ahogy tavaly is bemutatásra került egy 10,5 colos iPad Pro a WWDC-n.

  Zhang szerint a frissített iPad Pro vékonyabb keretet kap majd és lekerül róla a főgomb egy gesztus-vezérelt kezelőfelületért cserébe. Ez az átalakítás a 10,5 és 12,9 colos méreteket is érintheti.

  A fenti, Benjamin Geskin és Carlos Guerra által készített képen megnézheted, hogy az Apple hogyan kezelhetné a Face ID-t iPaden.

  Neked melyik verzió tetszene jobban?

  Másik pletykánk a MacBookot érinti. A DigiTimes úgy értesült, hogy az Apple a WWDC-n egy olcsóbb MacBookot fog bemutatni, ami 13,3 colos kijelzővel rendelkezik majd.

  A DigiTimes szerint az új modell retina kijelzőt kap, felbontása megegyezik a 13,3 colos MacBook Pro-éval és ára pedig ott/kicsivel fentebb kezdődik majd, mint a jelenlegi MacBook Airé.

  A lap szerint a gép gyártása májusban indul be és a WWDC-n kerül bemutatásra, valamint az Apple 6 milliót szeretne belőle az év végéig eladni.

  A DigiTimes úgy véli, hogy a flancos Face ID-s iPad mellett a WWDC-n egy belépő árú iPad is érkezik majd, az 5. generációs iPad utódjaként.

   

  forrás: beszeljukmac.com