Az iPhone a szenvedélyünk

Az iPhone a szenvedélyünk.

Vállaljuk Apple termékek garancián túli javításainak teljes körű ügyintézését. A szervíz módja pedig minden esetben összeegyeztethető az Apple irányelveivel.

A javításokhoz felhasznált alkatrészek kizárólag megbízható beszerzési forrásokból érkeznek és csak azokért szükséges fizetni, amelyeket be is építünk a javításra szoruló iPhone eszközökbe.

Tovább

Szakmai tapasztalat

Több éves tapasztalattal rendelkezünk Apple eszközök javítása terén. Számtalan problémát sikerült megoldanunk, és hogy ez a jövőben is így legyen, folyamatosan képezzük magunkat.

Garancia

Munkáink mellé a nevünket is adjuk, így kiemelkedően fontosnak tartjuk az időtálló javítások kivitelezését. Az általunk szervizelt eszközökre 6 hónap garanciát vállalunk.

Szervizfutár

Tudjuk milyen sok gond tud okozni egy elromlott készülék, ezért azon vagyunk, hogy minél gyorsabban orvosolni tudjuk a problémát. Ha nincs időd behozni hozzánk, mi elmegyünk érte!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Legyen szó betört kijelzőről, elázott telefonról, gyorsan merülő akkumulátorról, néma hangszóróról vagy akár szoftveres hibákról, tudjuk a megoldást.
MacBook termékek szoftveres és hardveres állapotfelmérése, javítása.
iPhone és iPad, Apple Watch termékek teljes körű szervizelése gyorsan, szakszerűen.
Noble ocean decieve value convictions selfish sea aversion fearful ubermensch. Ocean superiority against depths against selfish evil.
Noble ocean decieve value convictions selfish sea aversion fearful ubermensch. Ocean superiority against depths against selfish evil.

Do you need a mobile phone repair?

We work on almost all of the more popular brands. Call Us at +456 789 0321 or you can mail to reach us
Contact Now

OUR BLOG

Gains hope spirit justice chaos society madness suicide god. Virtues will ultimate
abstract sexuality mountains marvelous virtues.

Megjelent az iOS 8.3

  • Szerző iSzervizSzolnok
  • április 11 2015
Az OS X 10.10.3 mellé egy másik hármast is kapunk, mégpedig iOS-ként. Az iOS 8.3 ugyanis kilépett a béta világából és már a felhasználók is ...
Tovább

Így csökkentsd a minimum alá a fényerőd iPhone-on

  • Szerző iSzervizSzolnok
  • április 11 2015
Merül a telefonod? Zavar az iPhone fényereje, ha sötétben olvasol, még akkor is, ha fényerőt teljesen levetted? Akkor most jó hírünk van, ugyanis van megoldás ...
Tovább
Cookie Notice plugin v1.3.2 by Digital Factory https://dfactory.eu/ -->