• Az Apple kiadta a fejlesztőknek a macOS High Sierra második bétáját, 10.13.4-et

  Az Apple ma adta ki a közelgő MacOS High Sierra 10.13.4 frissítésének második bétáját a fejlesztőknek, két héttel az első béta vetése után és két héttel a macOS High Sierra 10.13.3 kiadása után.

  Az új macOS High Sierra 10.13.4 béta letölthető az Apple Developer Center-ből vagy a Mac App Store-ban lévő szoftverfrissítési mechanizmuson keresztül.

  A macOS High Sierra 10.13.4 tartalmazza a hibajavításokat és a teljesítményjavulást a MacOS High Sierra 10.13.3-hoz képest. A frissítés magában foglalja az olyan funkciók támogatását, amelyek az iOS 11.3-ban is rendelkezésre állnak, például az iCloud üzenetek, feltölti az összes iMessage-ot a felhőbe. Támogatja az üzleti csevegést is, amint az iOS 11.3 és a macOS 10.13.4 nyilvános lesz.

  Az új macOS frissítés tartalmazza a füstfelhőalapú háttérképet is, amely korábban csak az iMac Pro-on volt elérhető, és egy 32 bites alkalmazás megnyitásakor figyelmeztetést jelenít meg a fázis kiiktatásának részeként.

  A jövőben az Apple meg akarja szüntetni a 32 bites Mac-alkalmazásokat, akárcsak a 32 bites iOS-alkalmazások esetében. Az Apple azt mondja, hogy a MacOS High Sierra a macOS utolsó verziója, amely kompromisszumok nélkül támogatja a 32 bites alkalmazásokat.

   

  Forrás: macrumors.com